Nepropustná prostěradla

V poslední době nabývají tato praktická prostěrada na velké oblíbenosti. Prostěradlo + chránič matrace v jednom. Jsou zejména vhodná pro dlouhodobě ležící, do dětských postýlek, ale také pro všední využití do každé domácnosti.

Lehací část tvoří polyuretanový zátěr, který je nepropustný, ale zároveň prodyšný!  Díky tomu dokonale ochrání vaši matraci a nedochází zadržování vlhkosti.
Povrch prostěradla tvoří buď froté nebo jersey s gumou do tunýlku. Můžete si proto vybrat, který povrch preferujete. Navíc provedení jersey nabízíme ve třech barevných variantách a to bílé, světle žluté a světle modré. Možnost praní až na 90°C.

1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'MAX_DISPLAY_UPCOMING_PRODUCTS' at line 5
in:
[select p.products_id, p.products_image, pd.products_name, p.master_categories_id, products_date_available as date_expected, p.master_categories_id from products p, products_description pd where p.products_id = pd.products_id and p.products_status = 1 and p.skladem = 1 and pd.language_id = '1' and products_date_store > date_add(current_date, INTERVAL -3 DAY) ORDER BY products_date_store DESC LIMIT MAX_DISPLAY_UPCOMING_PRODUCTS]